Baron Hotel

Baron Hotel er et luksuriøst hotel og af høj kvalitet, beliggende tæt på Beyazit pladsen/Beyazit square. Baron Hotel ligger i centrum af det historiske i Istanbul. Hotellet består af 103 værelser. Dets unikke placering gør Baron Hotel tilgængelig fra alle hjørner af Istanbul (15 minutter fra Taksim-pladsen), og dermed er hotellet kun få skridt fra letbanen, busstationen, metroen samt 10 minutter fra havnen. Baron hotel, som er placeret i hjertet af de historiske seværdigheder i Beyazit og Fatih, giver sine gæster en højt service til lav pris i hjertet den smukke Istanbul.

Faciliteter:
Trådløs internet, Pengeskab, Altan,
Aircondition, Mini bar, Hårtørrer,
Telefon, Satellit TV.

Check ind kl.12 & Check ud kl.11

H405036

Facilitets beskrivelser

Med sine 103 værelser bestående af 5 DBL, 75 dobbeltsenge, 11 enkeltsenge, 6 triple, 1 junior suit og 5 familieværelser med adgang til telefon, aircondition, privat badeværelse, hårtørrer, kabel-tv, minibar og ikke mindst gratis internetforbindelse, som er tilgængelig i alle værelser. 

  • 0 – 6 år (født mellem 2014-2008) – gratis
  • 7 – 12 år (født mellem 2007-2002) – 50% rabat

  • Den tidligste check-ind tidspunkt for hotellet er kl. 12.00, og check-ud tidspunkt er senest kl. 11.00
  • Værelserne er klar på ankomstdagen til det bookede tidspunkt, dog tidligst på check-ind tidspunktet, dvs. kl. 12.00
  • Værelset skal være afleveret senest kl. 11.00 på afrejsedagen, og gæsterne er forpligtet til at forlade hotellet senest kl. 12.00
  • Ferien slutter med morgenmad på afrejsedagen, og der serveres ikke yderligere frokost eller andre måltider.
  • Gæsten kan tjekke ind på hotellet i ved tidlig ankomst, såfremt der er en ledig værelse

Terrassen har en vidunderlig udsigt til Bosporus, Marmarahavet og de berømte Prinse øer. Der tilbydes morgenbuffet inkl i overnatnings prisen.

Baron Hotel tilbyder hotellets gæster det lækreste af Middelhavskøkken med den spektakulære og sensationelle udsigt over Istanbul. Desuden er der 24 timers room service for vores gæster.

På Hotel Barons forsamlingslokale kan du afholde bryllup, forlovelse, henna-aften/polterabend, gallafest, mødefaciliteter, konferencer, business måltider eller andre arrangementer med plads til 175 personer og et rigt udvalg af lækre alternativer til arrangementets menu.

I vores Lobby og bar, som er beliggende i hotellets stueetage, serveres der te og kaffe, samt et bredt udvalg af spiritus og alkoholfri drinks hele dagen lang. Ved siden af teen og kaffen tilbydes der småkager mellem kl. 17.00- 22.00. Endvidere i lobbyen udbydes der hotellets gæster pc’er med internetforbindelse, hvor der også er adgang til printer i vores “Business Point” område.

  • Istanbul Sabiha Gökce Havalimani/lufthavn (SAW), 25 km (35 min.)
  • Istanbul Atatürk Havalimani/lufthavn (IST), 50 km (50 min.)

Placering

 

H401537

 

  Lufthavn Transport 

Translate »