Bera Alanya

Dette islamiske hotel som ligger ved stranden, har swimmingpools og spa-faciliteter både for mænd og kvinder. Hotellets restaurant byder på traditionelle retter, herunder salater og forretter. Man kan også nyde forskellige kager i konditoriet. Hotellets swimmingpools og spa-faciliteter er adskilte for mænd og kvinder og omfatter spabad, tyrkisk bad og sauna.

Faciliteter:
Kvinde kompleks – Læge – Tyrkisk bad – Svømmingspool – Massage – Spa Wellnes – Balkon – Internet – Sundheds center – Mini Bar – Masjid – Hår tørre – Telefon – Satellit TV – Legerum – Pengeskab

Check ind kl.15 & Check ud kl.11 (Mulighed for tidlig check ind & sen check ud)*
Tættest lufthavn : Antalya (AYT) ca. 2 timer & GaziPasa (GZP) ca. 1 time
Tættest By: Alanya (ca. 20 min)
Sæson: Åbent hele året – All Inklusiv

Se flere billeder af Bera Alanya

Facilitets beskrivelser

Bera Alanya Hotel ligger 10 km fra Alanyas centrum og 1 times kørsel fra Manavgat-vandfaldet. Den nye lufthavn Gazipasa er kun halvtimes kørsel væk fra hotellet, hvilket gør transporten meget kortere og hyggeligere. Antalyas lufthavn ligger 2 times kørsel derfra. Der tilbydes gratis parkering på selve ejendommen, hvis man kommer kørende i bil. Værelserne er med aircondition, satellit-tv og eget balkon. De rummelige værelser på Bera Alanya Hotel har moderne møbler, og moderne badeværelse. Værelserne er på mindst 42m2 og op efter. Der serveres daglig morgenbuffet, frokost, og aftensmad på Hotel Bera Alanya. Der tilbydes også massagebehandlinger. Der er desuden en legeplads på selve ejendommen.

Uden for højsæsonen kan der blive aflyste aktiviteter pga. vejrmæssige forholde eller for få gæster i hotellet eller af andre grunde

Vores værelser begynder fra 42 m² og indeholder mindst to senge – 1 dobbelt og en enkelt persons seng. Dør klokke, elektronisk Alarm, balkon, senge lamper, nat lys, stort klædeskab, minibar, aircondition, centralvarme -system, telefon, pengeskab, stort LCD-tv, satellit-tv, originale kunst maling, digital og fjernbetjent termostat, bedetæppe, sprinkling bruser, hår tørre, og badekar som er designet til din komfort.
Vores åbne buffet restaurant med en total kapacitet på 1000 stole, tilbyder den bedste service indenfor alternativ turisme. Der er morgenmad, sen morgenmad, frokost, middag, aftens mad, desuden er der også børne buffet, der er specielt designet til de små gæster.
Vores næsten 24/7 åbne cafe, og dens service mindet personale vil servicere dig over alt i lobbyen. Selv hvis du er i en af vores spa-centre, har vi en mini bemandet cafe som du altid har mulighed for at benytte dig af.
Der er de nødvendige udstyr og personale service, så du både fysisk og mentalt får fornyet din energi i afslappende atmosfær. I Wellness Centeret findes følgende ydelser: Fitness Hal, tyrkisk bad, sauna, dampbad, spa, boblebad, massage, Læge & Sygeplejerske. Nogle af ydelserne er ikke inkl. I hotel prisen.
Vores professionelle underholdnings Team vil sørge for at du aldrig keder dig, ej heller ikke får du bare lov til at dovne af, de kommer og spørger gæsterne hvad de har tænkt sig – også er legen for alvor i gang.  De er superstaren til de uforglemmelige ferie nætter, hvor de laver komedie shows hver aften på vores private scene, med en kapacitet på 500 siddepladser. Vores underholdnings programmer ændres på hver 2 uge. Efter endt live show, er der ofte live musik ved stranden, hvor vi inviterer lokale musik grupper, som vil sørge for at spille de numre som gæsterne efterspørger.
Det øverste dæk i Bera Alanya bygningen er tildelt de kvindelige gæster. Der er sat en privat elevator kun til dette formål. Et areal på 3000 m² Der er 1 stk aqua pool, 1 stk normal swimmingpool og 2 stykker børne pool i dette afsnit.  Ligeledes er der en Spa center, hvor dens kvindelige personale vil med glæde servicere dig efter bedste evne. Desuden er der et relax område og en minibar, og cafe. Alle personale i kvinde komplekset er kvindelige medarbejdere. På indendørs afdeling af kvindekomplekset er der en opvarmet indendørs swimmingpool, skønhed og massageklinik med professionelle teams. Desuden er der fuldt udstyret spa-center og et børne bassin. Indendørs afdelingen er åben til sen om aftenen. Reglerne er således at drenge børn som er ældre end 7 år, må ikke komme ind. Børn i alders gruppen 0-6 år skal bruge svømme ble. Desuden skal de voksende kvinder bruge en svømmehue, som fås gratis ved indgangen til kvindekomplekset. Disse regler er tiltænkt for at værne om vores gæsters sundhed og hygiejne.
Har du fået nok af Bera Alanya, og vil ude og opleve seværdigheder eller byen Alanya? Intet problem, Bera Alanya har aftale med en udflugts firma som tilbyder tur til favorable pris. Vi anbefaler at I mindst prøver at tage på 1 tur ud af huset f.eks. (Tekne Tür), den populær bådtur, som starter i den berømte Alanya havn, og sejler ud til Asiklar Magarasi – Lovers Cave, også videre til Kelopatra stranden forbi Alanya’s forskellige seværdigheder og ud i havet. Båden er kun reserveret til Bera’s gæster, så der vil ikke være andre turister på båden. Rafting er også en fed udflugt, som mange af Bera Alanya’s gæster vælger.
Køb jeres fly billet hvis muligt til Gazipasa Airport og spare på transport tiden.

Køreturen er  sjovere når den er ikke længere end 1 time. Vi tilbyder gebyrfri booking på lufthavn transport både fra Antalya Airport og Gazipasa Airport. Tag lidt tyrkiske lira med hjemmefra, undgå at veksle via hotellets reception hvis muligt, da de oftest giver en dårlig kurs. Handel kun i hotellets butik, hvis I ikke gider komme ud og handle. Sørg for at prutte lidt om prisen;)

Der er covid-19 garanti på dette hotel, hvilket betyder hvis en af familien bliver tastet positiv eller der sker general lockdown her i Danmark eller i Tyrkiet, får man enten penge tilbage, tilgodebevis, eller gratis flytning til næste år. Covid garanti gælder ikke, hvis blot dit fly bliver aflyst uanset årsag! Pga. pandemien, kan indendørs aktiviteter, pools/SPA, være lukket, sauna fitness og ligende hører under SPA. 
Der er mulighed for tidlig check ind og sen check. Dette er kun muligt hvis der er “subject to availability” dvs. hvis værelset er ledig før man ankommer eller efter man rejser

Andre informationer

Tillæg for enkeltværelse (Single room) 50%

0-6 årig barn (i samme værelse med forældrene)er GRATIS 

7-12 år halv pris (i samme værelse med forældrene)    Børns alder overvejes i beregningen dag/ måned / år.

I familieværelserne vil der blive opkrævet et minimum betaling af mindst 3 voksende personer, og for den fjerde person i familieværelset vil der være en rabat på 50 % .

Vores priser er for standard værelse / pr person / dag / Alt er inkluderet(All inklusiv). Alle måltider, snacks, drikkevarer, underholdning, adgang til kvinder kompleks, pools, fitness, tennis, tyrkisk bad, og andre aktiviteter er inkluderet i prisen.

Uden for højsæsonen kan der blive aflyste aktiviteter pga. vejrmæssige forholde eller for få gæster i hotellet eller af andre grunde

Lufthavn Transport 

 

Her ligger Bera – Placering

Translate »