Caprice Thermal Palace

Caprice er en af de første 5 stjernede Islamiske hoteller, deres kvinde kompleks er kæmpe stor med masse af aktivitets muligheder. Caprice fik en kvalitets opgradering, hvor de tilføjede ordet ”Palace” til deres titel så nu hedder de Caprice Thermal Palace.

Thermal står for natur jordisk springvand som virker beroligende irritationsdæmpende og anti-inflammatorisk kildevand. Der er adgang til kildevandet i hotellets indendørs bad faciliteter. Caprice er meget luksuriøst, der findes alt hvad man forventer og lidt mere til;)

Book hos os nu og få 15% i rabat, du får en pris tilsendt inkl. rabat. Du er velkommen til at kontakte hotellet, og spørge efter pris, for derefter at få skåret 15% af prisen hos os.

Check ind kl.15 & Check ud kl.11

Se flere billeder af Caprice Palace

Facilitets beskrivelser

Vores Resort har et større område designet til at opfylde alle former for behov for vores gæster, og lette deres ferie takket være de mange varianter af ​​værelser og suiter. Vi har selfølgelig også vores egen Masjid på hotellet.

Hotellet viser en tydelig forståelse af ferie med sine veje dekoreret med palmer, mange arter af planter, der har karakter af middelhavsklima, dekorerede pools og svømmebassiner, der tjener til alle forventninger inden for et specielt designet landskab i kombination med hav og sol i Didim.

For vore gæster serveres alle former for fødevarer tilberedt efter A La Carte køkkener udvalgt blandt tyrkisk og verdens køkkener.

De største swimmingpools i regionen er designet til vores gæster. Swimmingpoolsene er kontrolleret under ekstreme hygiejniske forhold med livredder  og andre tiltag der  leveres til din sikkerhed. Indendørs pool for mænd: et rum på 3000 m2 og 140-180 cm dybde fyldt med frisk vand indendørs pool til Kvinder: et rum på 4000 m2 og 140-160 cm dybde fyldt med frisk vand.

Nærmere oplysninger om vores indendørs swimming pool, der er opvarmet til vores gæster, som gerne vil have fornøjelsen af ​​at svømme i en indendørs swimmingpool er som følger: Indendørs pool for mænd: 140-160 cm dybde fyldt med frisk vand indendørs pool til Kvinder: 140 – 160 cm dybde fyldt med frisk vand.

Aktiviteter der gratis er: Pengeskab, Step Aerobic, vandgymnastik Animation Show, Børne Klub,solparasol, Lounge Stole, Hynder til Lounge Stol, badehåndklæder, Hamam, Sauna, Tennis bane og Udstyr, Fodbold (kunst græss), beachvolley, Minigolf.

I børnenes verden, er der faciliteter til at lette en ferie for familier med børn omfatter Game Center, børne menur, game haller,  kompetenceudvikling centre, svømmehaller, pool games, vandrutchebaner og naturparker.

Der serveres  alle hovedmåltider i restauranten som er inkl. i hotel prisen.

I løbet af dagen bliver der serveret lette måltider og lokale drikkevare, desuden serveres der tyrkisk pandekage i vores ”pandekage telt”. Disse services tilbydes alle vores gæster mellem kl. 11:00 til 17:00 ved ”Pool-baren”.

Har man misset aftensmaden i restauranten, så serveres der kl 21.30 suppe og pandekager, igen ved ”Pool-baren”.  Sidst og ikke mindst, er der fra kl. 23:30 til 00:30 en sen nat måltid. I kvinde komplekset serveres der mad og drikke mellem kl 11.00-17.00.

Hotellet består af 491 værelser i alt 336 af dem har balkon og 155 uden, herunder 313 Standard, 30 Familieværelser, 49 de luxe værelser, 6 De Luxe Familieværelser, 80 delte værelser, 6 enkeltmandskredser, 1 Handicap venlig værelse, 3 Suite værelser og 3 Royal Suite værelser.

Elektronisk dørlås og  og lys system, minibar, nationalt og internationalt satellit-tv, musik- broadcasting i 5 kanaler, direkte telefon, hårtørrer, toilet, badeværelse, air condition (kold – varm) og sikkerheds boks er tilgængelige i alle værelser.

Der serveres  alle hovedmåltider i restauranten som er inkl. i hotel prisen

Vores mad varianter, der er udvalgt fra tyrkisk og internationale retter er tilberedt i vores moderne køkkener og serveret i åben buffet. Du kan opleve behagelige og romantiske nætter i en behagelig atmosfære.

Placering

 

 

Se også 360˚ Tour af hotellet samt Live Cam View over hotellet

360˚ Tour — Live Cam View

 

Caprice er en kæmpe rejse koncern, de har andre afdelinger og projekter indenfor alternativ ferie ( Halal ferie),
hvor de snart lancere deres nye projekt ”Caprice maldiverne” www.caprice.com.tr

 

 

Translate »