Rizom

Rizom ferie by lægger i Yalova halvø tæt på milion byen Istanbul.
Rizom Ferieby, tager dig fra støjende og kaotiske by liv, og efterlader dig til Yalovas storslåede natur og strande.
Rizom lægger tæt ved skov i et naturskønt område, derfor vægtes beskyttelse af naturens værdier højt.

Vi venter på Jer i vores fornyede ferieby, bygget på 85.000 kvadratmeter areal, med mange attraktive aktiviteter.
Dermed er vi klar til at give Jer den mest vidunderlige ferie, I nogensinde har haft.

Facilitets beskrivelser

Efter at have tilbragt et trættende år fuld af byens larm, trafik lidelse og arbejds relateret stress, kan nattergalens vidunderlige sange hver morgen være med til at give Jer en følelse af at blive genfødt.

Vi har 132 Familieværelser i alt, hvoraf de 25 har havudsigt, og 120 standardværelser

De 254 værelser designet således, at I kan føle jer hjemme. Der er balkon, satellit-boks, telefon, mini køleskab, aircondition, hårtørrer og bøn/ Salah tæppe. Desuden er der opholdsafdeling/ stue i vores familieværelser.

Restauranten er meget vigtigt del af Rizom, vores dygtige personale står for madlavningen året rundt.

Perfekte borde er fastsat på indendørs restaurant med plads til 700 mennesker, og derudover en åben terrasse restaurant med kapacitet på 300 personer.

Mester kokkene forbereder karakteristiske smag af tyrkiske samt internationale retter hver morgen, middag og aften for Jer.

Alt I behøver på Rizom Ferielandsby er at nyde vores 100% halal mad med Jeres nærmeste i det fantastiske natur område.

Den består af en pool med vandrutsjebane, 2 store pools og en børnepool. Derudover er der en swimmingpool, sauna, dampbad, massage, Shock Brusebad og tyrkisk bad i vores mandekompleks.

Den består af pool med vandrutsjebane, stor ferskvands pool, saltvands pool og børnepool på i alt 1100 kvadratmeter område.

I vores kvindekompleks er der desuden: Sauna, dampbad, massage, Shock Bruser og tyrkisk bad

Havets fornøjelse opleves fuldt ud i Rizoms privat strand, her familien kan nyde skønheden af Marmarahavet.

Kategori: Ferielandsby

Overnatning Status: All Inclusive (Drikkevarer, Mad fra 7:00 til 23:00)

Sæson: 1 Maj – 30 september

Beliggenhed: I Tigem, Yalova – Tyrkiet

Nærmeste by: Yalova (6 km – 15 min med taxi.)

Nærmeste lufthavn: Istanbul (IST) Lufthavn 95 km (1 time og 30 minutter) – man kan rejse med bil eller færge mellem Istanbul – Yalova  (VIP transport tilbydes – klik her lufthavnstransport)

check-in tid 16:00
check-out tid 11:00
*Åbne svømmebassiner, strand og nogle andre tjenester (underholdnings tjenester, børns spille områder) er kun åben i sommersæsonen. (31 maj – 30 September). Disse datoer kan skifte mellem 7-15 dage på grund af vejrforholdene.

Drenge ældre end 5 år, må ikke komme ind i de faciliteter, der er tildelt for kvinder.

Piger ældre end 5 år, må ikke komme ind i de faciliteter, der er tildelt for mænd.

5 års aldersgrænsen er ikke en eksakt bestemmelse; det er kun for forudgående beslutning. Den endelige beslutning vil blive foretaget af personalet i området.

Børn og spædbørns Beregninger ( for 2015 sæson)

  • 00-06 årige børn (der er født mellem 2015-2009) gratis
  • 07-12 årige børn (der er født mellem 2008-2003) – 50% rabat 

Hele dagen venter de ubegrænsede aktiviteter på Jer bl.a. i separat designede aqua parker for kvinder og mænd, i 200 kvadratmeter mænds pool samt 580 kvadratmeter kvinde pool. Når børn nyder vandet i børnebassiner, som både er placeret i kvindekomlekset samt mandekomplekset, vil de ønske, at denne ferie aldrig vil ende.

Der vil være en masse aktiviteter hele dagen lang og om aften. Mens voksne nyder deres ferie ved beachvolley, pool spil og spil som bordfodbold, bordtennis, backgammon og Rummikub i vores spillehaller, vil børnene lege i børnebassin og spille spil i spille områderne.

I vores SPA center, findes der en komplet service som til vores gæster, der ønsker at have en pause til forkælelse. Der tilbydes bla. ansigt rens, massage og diverse wellness ydelser.

Her tilbydes traditionel tyrkisk bad prydet med tyrkiske ornamenter, sauna, som vil spare dig fra toksiner og hele årets træthed, massagerum og fitnesscenter, dampbad.

Specialister inden for deres områder vil give massage med forskellige stress reducerende og afslappende olier, som renser din hud dybt, og accelererer din blodgennemstrømning og giver en afbalanceret tilstand for både krop og sjæl.

Placering

I Rizom er maden en top prioritet

kage buffe

 

 

 

  Lufthavn Transport 

Translate »