Om os

Alternativ Rejser tilbyder badeferie i ferie paradiset Tyrkiet.

I 2001 åbnede den første 5 stjernet Islamisk ferie hotel/bad hotel som hedder Caprice Thermel Palace og siden da er branchen vokset kraftigt.

I dag er der 17 hoteller i alt, hvor 7 af dem er i 5 stjerne kategori, der lever op til internationale standarder.

Alternativ-Rejser.dk er en agentur firma de sælger hotel billetter for andre rejse firmaer og islamiske hoteller i Tyrkiet. Du køber dit hotel ophold og evt. transfer via alternativ-rejser.dk

Vi er ikke et rejsebureau, vi er ikke et flyselskab, vi sælger ikke flybilletter, men vi er en booking-portal der hjælper og gør hele bookingen nemt og problem frit for kunder som vil holde en god halal ferie i disse fantastiske hoteller.

Vi blev stiftet i 2014 og siden har mange været bekendt med islamiske hoteller første gang via os, og dette er vi meget stolte af 🙂

Sah Inn Paradise

 


 

 

Hvorfor os? 

Med Alternativ-rejser.dk:

√ Behøver du ikke kontakte eller ringe til Tyrkiet

√ Behøver du ikke overføre penge til Tyrkiet – spar overførsels gebyr

√ Behøver du ikke at kunne tyrkisk, vi taler dansk, tyrkisk, arabisk og engelsk

√ Spar stort på kampanger og tilbud på hotel ophold.

√ Gebyr fri lufthavn transport booking

√ Professionel og neutral rådgivning bla. om erfaring fra hotellerne og seværdigheder

Alternativ Rejser gør Halal ferie muligt – nemt og billigt!

 

Nemt & Hurtigt

Alternativ-rejser.dk gør det nemt og hurtigt for dig at finde den rette hotel som passer til dine behov samt bestille og booke hotellet. Vi har samlet mange billeder og informationer om hvert enkelt hotel så du kan få detaljerne med.

Du vælger et af de hoteller som alternativ-rejser.dk samarbejder med, derefter booker du på de datoer som passer dig/jer og vi svarer tilbage med pris på det ønskede ophold, når reservationen er betalt så får du tilsendt en e-mail med endelig bekræftelse på reservationen.

 


 

Translate »