• Sah Inn Paradise reception

Sah Inn Paradise

Det spektakulære hav og den unikke natur opfylder alle de naturlige skønheder i Antalya, i Kumluca området. Med 167.000 kvadratmeter bygget i naturskønt område, med sin egen 400 meters privat strand, som har en fremragende beliggenhed, tilbyder Sah Inn Paradise 1 klasses badeferie, som danner rammen for en uforglemmelig ferie for hele familien.

Faciliteter:
Balcon – Kvindernes kompleks – Dampbad
Læge – Safe Box – Turkish Bath – Satellit-tv
Svømmebassiner – Internet – Massage – Masjid
Mini Bar – Hårtørre – Spa Wellnes – Telefon.

Check ind kl.15 & Check ud kl.11
Sæson : 10 April – 31 Oktober – All Inklusiv
Tættest lufthavn : Antalya (AYT) 2 timer
Tættest by : Kumluca – 10 min (8 km)

Se flere billeder af Sah Inn Paradise

Covid-19

Sah Inn Paradise er blevet certificeret et sikkert rejsemål, af de tyrkiske myndigheder og har taget deres forholdsregler . Læs hele rapporten her >>

 

 


 

Oplev Sah Inn Paradise

 

 

 

 

Læs en blog, om en af vores kunders oplevelse
i Sah Inn Paradise

At bo på et “halal-hotel”

Facilitets beskrivelser

ALT er specielt designet for gæsternes skyld. Elegant og moderne design, hvor gæsternes komfort er tænkt ind hele vejen igennem, byder Sah inn Paradise dig velkommen. Kvalitet, komfortable og luksuriøse detaljer har været tænkt på, for at gøre dit ophold uforglemmeligt.

295 standard, 100 familie, herunder fem med handicap værelser, plus 4 King suites, og med en senge kapacitet på 1400 senge tilbyder Sah inn paradise en behaglig luksus ferie. Værelserne indeholder som minimum en balkon, minibar, telefon, trådløst internet, tv, info-kanal, split air-condition, keramiske gulv, bad / toilet og en hårtørrer.
Der findes 2 typer værelser

Standard værelse:
Værelset er på 28 m2 og indeholder en dobbelt seng + 1 singelseng med egen WC / bad

Familie værelse :
Værelset er på 45 m2  og består af 2 rum, en forældre og en børne værelse. I forældre værelset er der en dobbelt + en single seng.
I børneværelset er der 2 stk single seng.

Desuden indeholder alle værelser:

•balkon •mini bar •Telefon •wireless internet  •TV, inkl information kanal

•split air condition •safe box *WC og hårtørrer maskine 

Alle hoved måltider er inklusiv i hotel prisen. Der tilbydes kun All Inklusiv service i hele sæsonen. Vores restaurant har et stort fokus på smag og diversitet af menu, der matcher vores gæsters behov. Vores personlige indrettede restaurant, med elegance og service af høj kvalitet, vil gør jeres måltid til en oplevelse. Hovedrestauranten har en kapacitet på 1.500 gæster, inklusiv en stor terrasse.

Restauranten tilbyder lokale drikkevare, tyrkiske og internationale retter der serveres ved buffet, hvor du vil finde mulighed for at prøve forskellige varianter og smag, som er tilberedt med en stor omhu i høj standard.

Alle hoved måltider er inklusiv i hotel prisen. udover dette bliver der  i løbet af dagen serveret lette måltider og lokale drikkevare, desuden serveres der tyrkisk pandekage i vores ”pandekage telt”. Disse services tilbydes alle vores gæster mellem kl. 11:00 til 17:00 ved ”Pool-baren”.

Har man misset aftensmaden i restauranten, så serveres der kl 21.30 suppe og pandekager, igen ved ”Pool-baren”.  Sidst og ikke mindst, er der fra kl. 23:30 til 00:30 en sen nat måltid. I kvinde komplekset serveres der mad og drikke mellem kl 11.00-17.00.

Sah inn Paradise har 9 pools i alt, hvor 3 af dem er tildelt herrerne, 4 til damerne og 2 af dem er specielle børnebassinser. For at køle ned  med middelhavets varme og slukke for tørsten efter en badetur i havet, så har vi ”Pool-baren” til din rådighed, her kan du både slukke din tørst og din sult.

De 9 pools har forskellige egenskaber; 1 Indendørs- og 1 udendørs herre pool, 1 herre Aqua pool, 1 åben børnepool, 1 ferskvands- samt 1 saltvandsbassin for kvinder, 1 Aqua pool for kvinder, 1 mor/barn pool og 1 børnepool.

Smid et helt års stress væk, slap af og føl dig yngre! I sundhedsklubben tilbydes der en række ydelser, hvor nogen af dem er gratis og andre kærves der betaling for. Der er 2 healt club; 1 til mænd og en til kvinder: I hvert kompleks tilbydes der de samme services og ydelser.

Der tilbydes disse tjenester i begge afdelinger: tyrkisk bad, sauna, fitnesscenter, lounge, hudpleje og skønheds centre. Den professionelle team står altid til gæsternes rådighed.

Sah Inn paradise er også børnenes paradis.  Vi har et stort fokus på mor og fars komfort og hygge, men vi har endnu større fokus på børnenes komfort.

Børnebassiner, aqua pools, butikker, forlystelsespark, miniklub, mini diskotek, børnehave, klovne shows, legesaloner, pool aktiviteter osv. Alt dette er skabt for børnenes skyld.

Den sjove, spændingsfulde aktiviteter tilbydes af vores underholdningsteam. De vil præsentere deres shows og underholdnings aktiviteter hele dagen igennem, alt fra leg, til bold kamp, skydning, gemmeleg, sketch osv. Disse bliver ofte gennemført sammen med gæsterne, så du kommer til at blive en del af feriebyens/hotellets sociale liv!

De sætter nye standarder for underholdning og aktivering af gæsterne i magiske atmosfære. Uanset hvilken aktivitet du vælger, så vil vores animatorer hele dagen igennem sørge for en spændende atmosfære, og vil organisere aktiviteterne med stor præcision og omhu.

Vi har designet dette område uden at gå på kompromis med noget. Hele 10.000 m2 af vores areal, er netop designet til damerne. Her tilbydes ferskvand-, saltvand-, Aqua-, og mor & barn pools. Med i alt 5 pools, er komplekset og dens kvindelige personale i DIN tjeneste.

Desuden rummer komplekset en sundheds center, hvor du finder alt hvad du har brug for, for at se godt ud, slappe af og være sammen med dit barn, under den tyrkiske sol, ved middelhavets perle.

Køb jeres fly billet til Antalya Airport.

Afstand mellem lufthavn og hotel i privat transport er 1,5 – 2 timer

Tag lidt tyrkiske lira med hjemmefra, undgå at veksle via hotellets recepton hvis muligt, da de oftest giver en dårlig kurs.

Vi tilbyder privat transport fra Antalya Airport.

Handel kun i hotellets butik, hvis I ikke gider komme ud og handle.

Sørg for at prutte lidt om prisen.

Indtil 30 dage før ankomstdatoen, er det omkostningsfrit at annullere reservationen.

Senere end 10 dage før ankomstdatoen, beregnes et gebyr på 100 % af den betalte pris.
Sah inn Paradise’ prisliste er  i Tyrkisk Lira (TL), derfor refundering sker på dette valuta,, hvilken kan medføre at det beløb man har betalt i danske kroner, ikke stemmer med det man får refunderet pga. kursfald eller stigning. 

Der findes ikke afskærmet strand område kun for kvinder.
Der findes dog solbadnings område kun for kvinder i strandområdet 🙂

Her ligger Şah Inn Paradise

 

Læs også hotellets Katalog

Sah in Paradise Catalog – Engelish & Turkish — Sah Inn Paradise Catalog – Arabic

 

  Lufthavn Transport 

Translate »